fbpx

Tule mukaan luomaan Euroopan tulevaisuutta

Hei! Olen Miapetra Kumpula-Natri, meppisi Euroopassa ja nyt myös Euroopan tulevaisuuskonferenssin edustaja. Euroopan tulevaisuuskonferenssi on luotu toimimaan suurena eurooppalaisena kansalaiskeskusteluna Euroopan tulevaisuudesta.


Olemme eittämättä suurien haasteiden edessä – ilmastonmuutosta tulee torjua, ulkopuolisiin yrityksiin heikentää eurooppalaista demokratiaa on vastattava ja taloutta vahvistettava pandemian jäljiltä. Aikamme haasteet ovat niin isoja, ettei niitä pystytä ratkaisemaan ilman monikansallista, rajat ylittävää yhteistyötä. Eurooppa on siis ratkaisu.

Keskustelu Euroopan tulevaisuudesta on kuitenkin käytävä kansalaisia osallistaen – olisihan kaikki tämä voitu tehdä kabineteissakin, mutta onneksi ei tehty! Nyt sinäkin pääset mukaan vaikuttamaan. Tulevaisuuskonferenssi jalkautuu kaikkiin jäsenmaihin ja järjestää kansalaiskuulemisia. Lisäksi unioni on luonut nettialustan, jolla kuka vaan voi jättää oman aloitteensa.


Konferenssin täysistuntojen aiheet pohjautuvat täysin kansalaisten aloitteisiin, ja niiden pohjalta tehtyihin väliraportteihin.

Haluan myös omilla sivuillani osallistaa kansalaisia. Jätä alla mielipiteesi! Vien terveiset mukanani seuraavaan täysistuntoon.

Vastaa 10 kysymykseen ja vaikuta – mielipiteesi matkaa Euroopan tulevaisuuskonferenssin täysistuntoon!

Mikä Tulevaisuuskonferenssi?Tutustu tarkemmin ja tiedät, mistä kaikesta Euroopan Tulevaisuuskonferenssissa on kyse.


Tilaa uutiskirjeeni!