fbpx
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Eurovaalit ja muuttoliike: tutkittua tietoa vai harhakuvia?

23.4.2019 @ 14:00 - 15:00

Mitä harhakäsityksiä muuttoliikepuheeseen liittyy? Miten media muokkaa mielikuviamme muuttoliikkeestä? Millaisia vaikutuksia mielikuvapolitiikalla on ollut? Miten muuttoliikkeen moninaisuus ja tutkittu tieto tulisi paremmin huomioida EU-politiikassa?

Tervetuloa pohtimaan näitä kysymyksiä 23.4.2019 Tiedekulman Think Loungeen sekä keskustelemaan tutkimuksen, median ja politiikan rooleista harhakuvien purkamisessa. Tilaisuudessa kuullaan ensin Glasen tutkijoita, jotka purkavat harhakuvia oman tutkimuksensa pohjalta. Yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja kommentoida esityksiä.

Tilaisuuden jälkimmäisessä osiossa aiheeseen pureudutaan toisesta näkökulmasta, kun mepeistä koottu paneeli keskustelee tematiikasta oman työnsä pohjalta. Tällä hetkellä tulonsa ovat vahvistaneet Heidi Hautala, Miapetra Kumpula-Natri ja Petri Sarvamaa.

Osallistu keskusteltuun Twitterissä tunnisteilla #glaseFI #tutkittuatietoa ja #strateginentutkimus.

Tapahtuma on kaikille avoin, mutta kahvitarjoilun vuoksi toivomme ennakoilmoittautumista 19.4. meneessä. Ilmoittautua voit nettisivujemme kautta täältä: https://glase.fi/eurovaalit-ja-muuttoliike/

Tiedot

Päivämäärä:
23.4.2019
Aika:
14:00 - 15:00

Tapahtumapaikka

Tiedekulma
Yliopistonkatu 4
Helsinki, Suomi
+ Google Map