fbpx
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Maailmanparannusklubi (Helsinki)

5.2.2019 @ 17:00 - 19:00

Maailmanparannusklubi on dokumentaristi ja kirjailija Elina Hirvosen Korjaamon Vaunusaliin kuratoima keskusteluohjelma, jossa kirjaimellisesti pyritään parantamaan maailmaa. Sanoin-festivaalilta alkava klubikokonaisuus keskittyy nostamaan ilmastonmuutoksen politiikan ja arkipäivämme keskiöön voimaannuttavalla mutta rehellisellä tavalla. Pureudumme klubilla ilmastonmuutoksen oikeisiin syihin ja tehokkaisiin vaikutuskeinoihin ja jätämme kahvinporojen kierrätyksen vähemmälle.

Ensimmäisellä klubilla keskustelua alustavat Protect Our Winters -järjestön puheenjohtaja Niklas Kaskeala, Suomen Greenpeacen maajohtaja Sini Harkki ja yritysten kestävyysnäkökulmia edistänyt ajatushautomo Demoksen entinen puheenjohtaja Tuuli Kaskinen.

Poliittinen ohjaus on välttämätöntä ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Katastrofin ehkäiseminen ei ole yksittäisen ihmisen vastuulla, mutta vastuullamme on pitää mekkalaa. Klubillamme on läsnä politiikkoja eri puolueista oppimassa ja kuuntelemassa. Me käytämme ääntämme ja puolestamme kerromme mitä haluamme tehtävän!

Puolueiden edustajia paikalla ovat:
Jenni Pajunen (Kokoomus), Emma Kari (Vihreät), Silvia Modig (Vasemmisto), Katju Aro (Feministinen puolue), Silja Borgarsdóttir Sandelin (RKP), Hanna Kosonen (Keskusta), Petrus Pennanen (Piraattipuolue), Miapetra Kumpula-Natri (SDP) ja Riikka Purra (Perussuomalaiset).

Vieraiden puheenvuorojen jälkeen käymme keskustelua Elina Hirvosen johdattelemana. Kannustamme yleisöä osallistumaan keskusteluun sillä tämä on tilaisuus, jossa ei voi esittää tyhmiä tai liian mahtipontisia kysymyksiä.

Tervetuloa töiden jälkeen Töölöön vaikuttamaan ja parantamaan maailmaan kutkuttavien keskustelujen ja vaikkapa lasillisen äärelle.

VAPAA PÄÄSY

Maailmanparannusklubi on ensimmäinen osa kolmiosaista klubikokonaisuutta, joka järjestetään Kulttuuritehdas Korjaamolla keväällä 2019.

Tiedot

Päivämäärä:
5.2.2019
Aika:
17:00 - 19:00

Tapahtumapaikka

Korjaamo
Töölönkatu 51 a-b
Helsinki, 00250
+ Google Map