fbpx

Lämpimästi tervetuloa vuosiseminaareihin – Luvassa politiikkaa ja popkornia

 

Tampere: perjantai 21.9.2018 klo 17, Kino Niagara

Lämpimäsi tervetuloa europarlamentaarikko Miapetra Kumpula-Natrin vuosiseminaariin Tampereen Kino Niagaraan (Kehräsaari B-talo) perjantaina 21.9.2018 klo 17.

Keskustelemassa Miapetran kanssa on pormestari Lauri Lyly ja kommenttipuheenvuoron käyttää kansanedustaja Sanna Marin. Keskustelun aiheina ovat digitalisaatio, työn muutos ja EU. Seminaarin juontaa Kalevi Sorsa –säätiön toiminnanjohtaja Kaisa Penny.

Seminaarissa kuullaan myös Elisa Oyj:n teknologiajohtaja Kalle Lehtisen alustus Tampereen 5G:stä ja 5G:n mahdollisuuksista.

Tilaisuuden löydät myös Facebookista!

Varaa paikkasi heti, sillä tilaisuuteen on rajallinen määrä paikkoja!
Ilmoittautuminen tapahtuu seuraavan linkin takaa:
ILMOITTAUTUMINEN TÄMÄN LINKIN TAKANA

 

Menneet: Helsinki: maanantai 17.9.2018 klo 18, Kino Orion

Lämpimäsi tervetuloa europarlamentaarikko Miapetra Kumpula-Natrin vuosiseminaariin Helsingin Kino Orioniin (Eerikinkatu 15) maanantaina 17.9.2018 klo 18.

Keskustelemassa Miapetran kanssa on presidentti Tarja Halonen ja kommenttipuheenvuoron käyttää apulaispormestari Nasima Razmyar. Keskustelun aiheina ovat kestävä kehitys ja EU:n rooli muuttuvassa maailmassa. Tilaisuuden juontaa Jesse Jääskeläinen.

Seminaari on osa Euroopan parlamentin S&D-ryhmän Go Local -kiertuetta.

HUOM: Kino Orion ei valitettavasti ole täysin esteetön. Ilmoitathan etukäteen Essille (essi.virtanen@eduskunta.fi) tai Orionin vahtimestarille (yhteystiedot linkistä), jos sinulla on esteettömyyteen liittyviä kysymyksiä: https://kavi.fi/fi/ohjelmisto/esityspaikat/esteettomyys

Löydät tilaisuuden myös Facebookista!

Varaa paikkasi heti, sillä tilaisuuteen on rajallinen määrä paikkoja!
Ilmoittautuminen tapahtuu seuraavan linkin takaa:
ILMOITTAUTUMINEN TÄMÄN LINKIN TAKANA

Ohjelma

Ovet klo 17.30

Tervetuloa – State of the Union

Keskustelu – Miapetra Kumpula-Natri & Tarja Halonen

Kommenttipuheenvuoro – Nasima Razmyar

Yleisökysymykset

Päätössanat

Menneet: Turku: perjantai 7.9.2018 klo 17, Kino Diana

Lämpimästi tervetuloa europarlamentaarikko Miapetra Kumpula-Natrin vuosiseminaariin Turun Kino Dianaan (Humalistonkatu 3) perjantaina 7.9.2018 klo 17.
Keskustelemassa Miapetran kanssa politiikan konkari, entinen europarlamentaarikko Mikko Rönnholm. Kommentaattoreina kansanedustajat Ilkka Kantola, Eeva-Johanna Eloranta ja Ilkka Kanerva sekä SAK:n Turun seudun paikallisjärjestön puheenjohtaja Iris Pitkäaho. Keskustelutilaisuuden juontaa Maria Pettersson.

Löydät tilaisuuden myös Facebookista!

 

Ohjelma

Ovet klo 17

Tervetuloa – State of the Union

Eksä ja nyksä – Miten EU ja Suomi on muuttunut – miten jatkamme eteenpäin? Keskustelemassa Mikko Rönnholm ja Miapetra Kumpula-Natri

Miten pelastetaan Suomen passivoituva EU-politiikka? Kommenttipuheenvuorot: kansanedustaja Ilkka Kanerva ja kansanedustaja Ilkka Kantola

Sosiaalinen Eurooppa − oliko sitä, tuleeko sellaista? Keskustelemassa Mikko Rönnholm ja Miapetra Kumpula-Natri

Työelämän muutos – hyvään vai pahaan? Kommenttipuheenvuorot: kansanedustaja Eeva-Johanna Eloranta ja SAK:n Turun seudun paikallisjärjestön puheenjohtaja Iris Pitkäaho

Yleisökysymykset

Päätössanat