MIAPETRA

Aloitin työni Euroopan parlamentin jäsenenä, sosialistien ja demokraattien ryhmässä, heinäkuussa 2014.

Työni punaisena lankana on edistää työllisyyttä, lasten asemaa, perheiden jaksamista, hyvinvointipalvelujen parantamista ja energian kohtuuhintaa. Kannatan ilmasto- ja energiapolitiikkaan pitkäjänteisiä pelisääntöjä, joilla myös Suomi pärjää. Mielestäni vaikuttaminen ei saa loppua valtiomme rajoihin, vaan olemme osa Eurooppaa. Minua motivoi se, että saan joka päivä töissä kokea tekeväni tärkeää työtä meidän kaikkien paremman elämän puolesta.

Suomalainen edelläkävijyys on meille suuri mahdollisuus koko EU:n tehdessä kaksoissiirtymää: ilmastonmuutoksen vaatimaa puhtaampaa energiaa ja kestävämpää taloutta sekä digitalisaation hyödyntämistä.

Ennen uraani Euroopan parlamentissa työskentelin 11 vuotta kansanedustajana. Eduskuntaa edeltävään työuraani kuuluivat muun muassa pestit pääministeri Paavo Lipposen erityisavustajana sekä Eurooppalainen Suomi ry:n tiedottajana ja vt. toiminnanjohtajana. Suurimpia projekteja tuolloin olivat Euroopan unionista ja eurosta tiedottavat kampanjat. Täällä europarlamentissa ympyrä on siltä osin nyt sulkeutunut, vaikka tästähän se työ Euroopassa vasta alkaa!

Terveisin,

Haluatko mukaan
tukiryhmään?

Liity mukaan tukiryhmäni sähköpostilistalle, saat aina uusimmat tiedot siitä missä ja miten voit osallistua paremman Euroopan rakentamiseen.

Uutiskirje

Pysy ajantasalla viimeisimmistä kuulumisista suoraan EU- kentältä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.