Tule harjoittelijaksi demareille Brysseliin!

Demarit etsivät kolmea harjoittelijaa Brysseliin.

Syyskaudelle 2016 on tarjolla yksi harjoittelupaikka S&D-ryhmässä ja toinen Euroopan parlamentin edustaja Miapetra Kumpula-Natrin toimistossa.
Kevätkaudelle 2017 on tarjolla harjoittelupaikka Kumpula-Natrin toimistossa.

Meppitoimiston harjoittelijana pääset tutustumaan niin parlamentin hektiseen arkeen kuin Euroopan tason poliittiseen päätöksentekoon. Tiimimme tekee töitä ensisijaisesti energia-, teollisuus- ja tutkimusvaliokunnan sekä työllisyys- ja sosiaaliasioiden valiokunnan asioiden parissa, mutta työpöydiltämme löytyy tietenkin myös koko EU kaikessa moninaisuudessaan.

“Harjoittelijana mepin toimistossa olen päässyt näköalapaikalta seuraamaan EU:n jokapäiväistä arkea. Vaihtelevien ja mielekkäiden työtehtävien myötä olen saanut arvokasta käytännön kokemusta, jota ei tenttikirjoja lukemalla voi saavuttaa”, kuvailee tämän kevään harjoittelija Linda Venetkoski.

Toivomme, että olet innostunut ja aktiivinen etkä pelkää erilaisia tehtäviä.
Työskentelet toimistossamme Brysselissä Miapetran ja avustajien kanssa. Työtehtävät ovat monipuolisia avustavia tehtäviä ja työnkuvaan vaikuttaa myös oma osaamisalueesi. Syksyn harjoittelussa painotamme energia-alan mielenkiintoa ja osaamista. Harjoittelijan tehtäviin kuuluu myös hallinnon hoitamista. Harjoittelun aikana pääset tutustumaan myös täysistuntoviikkoon Strasbourgissa.

Syksyn harjoittelu kestää syyskuusta joulukuuhun, kevätkauden harjoittelu tammikuusta kesäkuuhun.
Työskentelet suomen lisäksi ainakin englannin kielellä. Erityisesti ranskan ja ruotsin kielen taidot katsotaan eduksi. Harjoittelujaksosta maksetaan korvausta 1300 euroa kuukaudessa, minkä lisäksi lentosi Brysseliin korvataan.

Mikäli olet etsimämme henkilö, lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera viimeistään perjantaina 3.6.2016 osoitteeseen miapetra.kumpula-natri@europa.europa.eu ja susanna.salovaara@ep.europa.eu.

Kerrothan hakemuksessasi haluatko syys- vai kevätkauden harjoitteluun.

 

S&D-demariryhmä Euroopan parlamentissa ottaa syyskaudelle suomalaisen harjoittelijan viiden kuukauden harjoitteluun (Francis Vals -ohjelma). Harjoittelu alkaa syyskuun puolivälissä 2016. Harjoittelusta maksetaan harjoittelukorvausta 1300 euroa kuukaudessa ja lentosi Brysseliin korvataan. Hakuaika päättyy 3.6.2016.
Täytä hakemus ryhmän sivulla: http://www.socialistsanddemocrats.eu/francis-vals-fund

Huomaathan merkitä toiveesi valiokunnista, joista olisit kiinnostunut!
Lisätietoja harjoitteluista voit kysyä Susanna Salovaaralta, susanna.salovaara@ep.europa.eu.

Tervetuloa mukaan!
Miapetra  ja tiimi

Lisää blogista

Kirjoitukseni Pohjalaisessa 10.7.2018 Muovimeret, EU ja me

2018-07-13 11:52:41
Muovijäte merissä puhuttaa maailmaa. Mutta koskeeko asia vain valtameripyörteitä, Aasian tai Etelä-Amerikan rantoja? Tai Välimerta, jossa monet [...]

Terveisiä helteisestä Strasbourgista, jossa tekijänoikeusdirektiivi puhuttaa Euroopan parlamentissa

2018-07-03 14:51:40
Tekijänoikeusdirektiivistä heinäkuussa 2018

EU:n sisäiset puhelut halpenevat - EU sopuun telemarkkinoiden pelisäännöistä

2018-06-06 12:09:05
EU-instituutiot pääsivät myöhään keskiviikon vastaisena yönä sopimukseen Euroopan telemarkkinoita koskevasta sääntelypaketista. Osana pakettia päätettiin [...]

Hyviä uutisia EU:sta! Euroopan parlamentti äänesti tänään jäsenmaasta toiseen lähetettyjen työntekijöiden parempien oikeuksien puolesta

2018-05-29 18:08:54
Tänään tiistaina 29.5. parlamentti uudisti lähetettyjä työntekijöitä koskevan direktiivin. Uudistuksessa vahvistetaan jäsenmaasta toiseen lähetettyjen [...]