Rinteen ja Urpilaisen kampanjajyrät Kumpula-Natrin tukijoina

Eurovaaleissa ehdolla oleva kansanedustaja Miapetra Kumpula-Natri (sd.) voi luottaa kampanjassaan asiantuntevaan tukeen. Tukijalistalta löytyy niin Antti Rinteen kuin Jutta Urpilaisen puheenjohtajakampanjan päälliköt Vesa Mauriala ja Tage Lindberg.

Kumpula-Natria tukevat muun muassa entiset europarlamentaarikot Ulpu Iivari ja Lasse Lehtinen, kansanedustajat Maria Guzenina-Richardsson, Jukka Kärnä, Hanna Tainio, Kristiina Salonen ja Mika Kari.

Entinen sosiaali- ja terveysministeri Vappu Taipale, syrjäytyneiden puolustaja Ilkka Taipale, entinen maaherra Kaarina Suonio ja valtiopäiväneuvos Markus Aaltonen ovat niin ikään tukijoina. Asiantuntevaa tukea tuovat emeritusprofessori Raimo Väyrynen sekä suurlähettiläät Jaakko Blomberg, Jaakko Kalela, Seppo Kauppila, Jukka Leino ja Asko Numminen jotka ovat myös EU-asioista vastaavan suuren valiokunnan puheenjohtajana toimivan Kumpula-Natrin tukijalistalla.

Tukijoukossa eri puolelta Suomea on lukuisia palkansaajaliikkeen edustajia, nuorten ja opiskelijajärjestöjen aktiiveja sekä eläkeläisiä.

Tukijalista kokonaisuudessaan: https://miapetra.fi/?page_id=1367

Tagit

Tutustu lisää

Uutiskirje

Pysy ajantasalla viimeisimmistä kuulumisista suoraan EU- kentältä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.