Miapetra Kumpula-Natri hakee harjoittelijoita Brysseliin

Toimistomme Brysselissä etsii harjoittelijoita. Ensimmäinen harjoittelu sijoittuu loppuvuodelle 2014, kesto riippuu aloitusajankohdasta. Harjoittelijoita haetaan myös keväälle. Kevään harjoittelujaksot kestävät sopimuksen mukaan kolmesta kuuteen kuukautta.

Harjoittelijana MEP:n toimistossa pääset tutustumaan niin parlamentin hektiseen arkeen kuin Euroopan tason poliittiseen päätöksentekoon.

Toivomme, että olet innostunut, aktiivinen ja erilaisia tehtäviä pelkäämätön. Työskentelypaikka on toimistomme Brysselissä, missä tiimi koostuu Miapetran lisäksi kolmesta avustajasta. Työtehtävät ovat monipuolisia avustavia tehtäviä ja työnkuvaan vaikuttaa myös oma osaamisalueesi. Harjoittelujaksosta maksetaan korvausta, joten harjoittelurahaa et tarvitse. Työskentelykielenä toimii suomen lisäksi englanti, lisäksi ranskan ja ruotsin kielen taidoista on varmasti apua.

Mikäli olet etsimämme henkilö, lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera mahdollisimman pian. Ensimmäinen harjoittelun osalta toivomme hakemukset 17.10. mennessä, kevään harjoittelupaikat täytämme sopivan henkilön löytyessä.

Kerrothan hakemuksessa myös toiveestasi harjoittelun ajankohdaksi ja kestoksi.

Terveisin,
Miapetra ja tiimi

Lisätietoja harjoittelusta antaa,

Marina Lampinen (marina.lampinen@europarl.europa.eu)

Tagit

Tutustu lisää

Uutiskirje

Pysy ajantasalla viimeisimmistä kuulumisista suoraan EU- kentältä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.