Liisa Jaakonsaari ja Miapetra Kumpula-Natri hakevat valtuuskunnan koordinaattoria Suomeen

Euroopan parlamentin jäsenet Liisa Jaakonsaari ja Miapetra Kumpula-Natri hakevat yhteistä valtuuskunnan koordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen. Työntekijää haetaan parlamentin S&D-delegaatiolle, joka koostuu meppien toimistoista ja muista suomalaisista demariryhmässä töissä olevista henkilöistä.

Työtehtävät sisältävät monipuolisia viestinnällisiä ja hallinnollisia tehtäviä. Valtuuskunnan koordinaattori on avainasemassa edistämässä delegaation näkyvyyttä ja toimintaa Suomessa. Tehtävän hoitaminen edellyttää valmiutta satunnaiseen ilta- ja viikonlopputyöskentelyyn ja matkustamiseen Brysseliin tai Strasbourgiin sekä aktiivista yhteistyötä meppien toimistojen kanssa. Työnkuvaa on mahdollista sovittaa valittavan henkilön osaamisen mukaan. Painopiste on kuitenkin pääasiassa seuraavissa tehtävissä:

– valtuuskunnan yhteisen viestinnän suunnittelu ja toteutus
– valtuuskunnan seminaarien järjestäminen
– valtuuskunnan vierailuryhmien organisointi Brysseliin
– yhteydenpito järjestökenttään Suomessa
– valtuuskunnan hallinnolliset työt

Edellytämme sinulta oma-aloitteisuutta, monialaisuutta ja työtä pelkäämätöntä otetta. Työotteesi on viestintäorientoitunut ja sujuvasanainen. Olet kiinnostunut Euroopan unionista ja eurooppalaisesta yhteistyöstä sekä Euroopan parlamentin työskentelystä. Työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Myös ruotsin kieli ja muu kielitaito katsotaan hakijalle eduksi. Työtehtävien menestyksekästä hoitamista helpottaa myös soveltuva koulutus ja/tai työkokemus.

Tehtävä on kokopäiväinen ja palkkaus on 2,500 – 3,000 € kokemuksen mukaan. Työsopimus on määräaikainen ja se solmitaan 6 kk kestoiseksi. Työsopimukseen sovelletaan 1 kk koeaikaa. Työn jatkoa on mahdollista tarkastella työsuhteen lopussa. Työskentelypaikka sijaitsee Helsingissä.

Vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo pyydetään lähettämään su 6.9.2015 mennessä osoitteeseen s-d.delegationFI@europarl.europa.eu.
Haastattelut pidetään Helsingissä perjantaina 18.9.

Lisätietoja tehtävästä antavat Liisa Jaakonsaari ajalla 3.-4.9.2015: liisa.jaakonsaari@europarl.europa +358 50 511 3036 sekä Miapetra Kumpula-Natri ajalla 2.-4.9.2015: miapetra.kumpula-natri@europarl.europa.eu +358 50 5113004.

Tagit

Tutustu lisää

Uutiskirje

Pysy ajantasalla viimeisimmistä kuulumisista suoraan EU- kentältä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.