Europarlamentaarikko Miapetra Kumpula-Natri hakee avustajaa tiimiinsä Brysseliin

 

Tehtävään kuuluu lehdistöavustajan tehtävät, yleinen Eurooppa-politiikan seuranta ja erikseen sovittavia asiakokonaisuuksia Miapetran työvastuista. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisia kirjoitus- ja viestintätaitoja sekä työkielenä englantia. Ruotsi ja muut kielet sekä some-osaaminen lasketaan eduksi. Sitoutuminen mepin kanssa samaan arvomaailmaan on luonnollinen lähtökohta työskentelyyn poliittisessa tiimissä (SDP, S&D).

Miapetra on pitkän linjan EU-vaikuttaja, joten unionin kohtalonkysymykset ovat työssä vahvasti läsnä. Lainsäädäntötyössä Miapetra on keskeisesti mukana valiokuntatyön kautta eurooppalaisen digitaalitalouden, energiaunionin ja biotalouden kehittämisessä. Miapetra on ainoana suomalaisena työllisyys- ja sosiaaliasioiden valiokunnassa, jossa työelämän kehittäminen muuttuvilla työmarkkinoilla ja sosiaalisemman otteen näkyminen ovat vaalikauden keskiössä kehittäessä yhtenäisiä eurooppalaisia työmarkkinoita

Kumpula-Natrin parlamenttitoimistolla Brysselissä olisit osa tiimiä, jossa mepin lisäksi työskentelee kaksi muuta avustajaa ja korkeakouluharjoittelija. Suomen S&D-valtuuskunnalla on lisäksi koordinaattori Suomessa.

Hakuaika päättyy perjantaina 6.11.2015. Hakemukset voi osoittaa miapetra.kumpula-natri@ep.europa.eu. Liitä hakemukseesi palkkatoive.

Lisätietoja: Miapetra Kumpula-Natri +358 50 511 3004 (parhaiten tavoitettavissa ma 2.11. klo 13-17 ja ti 3.11. klo 10-13)

Teknisiä lisätietoja: avustaja Susanna Salovaara (+32 2 2847 294)

Tagit

Tutustu lisää

Uutiskirje

Pysy ajantasalla viimeisimmistä kuulumisista suoraan EU- kentältä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.