Miapetra Kumpula-Natrin kotimaan avustajaksi Essi Virtanen

Europarlamentaarikko Miapetra Kumpula-Natrin kotimaan avustajaksi on valittu raumalainen Essi Virtanen. Virtanen, 28, siirtyy tehtävään Sosialidemokraattiset Opiskelijat – SONK ry:n pääsihteerin paikalta. Virtanen on koulutukseen yhteiskuntatieteiden maisteri. Hän on Rauman kaupunginvaltuuston jäsen ja SDP:n puolueaktiivi.

Kotimaan avustaja toimii europarlamentaarikon yhteyshenkilönä Suomessa vastaten muun muassa kotimaan tapahtumista ja sidosryhmäyhteistyöstä.

– Miapetra on valtavan aikaansaava meppi, joka kiertää paljon kohtaamassa ihmisiä ja tuo aktiivisesti viestiä kotimaahan suoraan eurooppalaisista päätöksenteon pöydistä. Haluan omalta osaltani avustajana olla tukemassa ja sujuvoittamassa tätä työtä, Virtanen sanoo.

– Essi työskenteli harjoittelijana Brysselissä toimistossani keväällä 2017, hienoa saada hänet takaisin tiimiin! Koulutuksen osaajan ja nuoriso- ja opiskelijajärjestöverkoston yhteydet Essin kautta ovat meille vahvuus, sillä nuorten ja opiskelijoiden tavoittaminen ei aina ole politiikassa helppoa, vaikka tutkitusti nuorten enemmistö näkeekin eurooppalaisen yhteistyön ja EU:n myönteisenä ja itseään hyödyttävänä, Kumpula-Natri jatkaa.

Virtanen aloittaa kotimaan avustajana 1.9.2018 Niilo Toivosen siirtyessä uusiin tehtäviin SDP:n puheenjohtaja Antti Rinteen avustajaksi.

Lisätietoja:
Essi Virtanen
050 529 0558

Miapetra Kumpula-Natri
050 511 3004

Tagit

Tutustu lisää

Uutiskirje

Pysy ajantasalla viimeisimmistä kuulumisista suoraan EU- kentältä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.