Katowicen ilmastokokouksen jälkilöylyt 17.12.

 

Katowicen ilmastokokouksen jälkilöylyt

Maanantaina 17.12. klo 12.30-14.30

Eduskunnan kansalaisinfo
Arkadiankatu 3, Helsinki

 

YK:n ilmastosopimuksen osapuolet kokoontuvat neuvottelemaan Pariisin sopimuksen toimeenpanosta ja uusista ilmastonmuutoksen torjuntakeinoista Puolan Katowiceen 2.-14.12. Katowicen ilmastokokous on kriittinen askel vuonna 2020 voimaan astuvan Pariisin sopimuksen täytäntöönpanemiseksi. Kokoukselta odotetaan yhteisiä linjauksia siitä, miten päästöt ja päästövähennykset lasketaan ja raportoidaan Pariisin sopimuksen puitteissa. Lisäksi maailman mailta odotetaan vastauksia siihen, miten maapallon keskilämpötilan nousu saadaan pidettyä alle 1,5 asteessa.

Miten kokouksessa kävi ja mitä se tarkoittaa ilmastotyölle Suomessa, EU:ssa ja globaalisti?

Tähän vastausta hakevat Euroopan parlamentin delegaatiossa kokoukseen osallistuva MEP Miapetra Kumpula-Natri, Suomen ilmastopääneuvottelija Outi Honkatukia sekä Suomen ilmastopaneelin puheenjohtaja Markku Ollikainen, jotka kommentoivat heti tuoreeltaan Katowicen keskusteluja ja tuloksia Eduskunnan kansalaisinfossa 17.12. järjestettävässä Katowicen ilmastokokouksen jälkilöylyt -tilaisuudessa. Mukana on myös muita keskustelijoita ja panelisteja.

Tervetuloa mukaan keskusteluun. Tilaisuus on avoin yleisölle ja medialle.

Lisätietoja: Miapetra Kumpula-Natrin kotimaan avustaja Essi Virtanen +358505290558

Tilaisuuden ohjelma päivittyy

 

Tagit

Tutustu lisää

Uutiskirje

Pysy ajantasalla viimeisimmistä kuulumisista suoraan EU- kentältä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.