Hyvää itsenäisyyspäivää!

Viimeisen reilun neljän vuoden ajan toimiessani europarlamentaarikkona olen päässyt seuraamaan synnyinmaani Suomen taivalta hieman erilaisesta näkökulmasta. Vaikka kaikissa valtioissa on tietysti omat ominaispiirteensä, Euroopassa yleisemmin tapahtuneet kehityskulut ja trendit ovat selvästi nähtävillä myös Suomessa.

Vaikka ongelmien ratkaisuissa kullakin jäsenmaalla on omia, tarpeellisiakin painotuksia, parhaimpia tuloksia saadaan räätälöityä myös Suomelle tekemällä yhteistyötä. Mitä suuremmasta haasteesta on kyse, sitä enemmän tämän merkitys korostuu. Tämä on tärkeä muistaa etenkin mielipiteitä voimakkaasti jakavissa asioissa.

Pidetään toisistamme huolta, yhdessä.

Kiitos kotimaasta veteraaneille sekä sodan läpikäyneille ja nykyisille rauhan puolesta työtä tekeville sukupolville!

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille! Trevlig självständighetsdag!

Tagit

Tutustu lisää

Uutiskirje

Pysy ajantasalla viimeisimmistä kuulumisista suoraan EU- kentältä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.