Erkki Liikanen kirjailijavieraana Seinäjoella ja Vaasassa 11.11.

”Uskomaton matka Mikkelin Lähemäeltä Brysseliin
Uskonnollisessa perheessä varttuva nuorukainen käy läpi koettelemuksia, löytää elämänsä rakkauden ja lähtee politiikkaan.” Erkki Liikasen matka on tosiaan melkoinen: Suomen nuorin kansaneduataja, ministeri, suurlähettiläs, komissaari, Suomen Keskuspankin pääjohtaja, Suomen EU-jäsenyys. Erkki Liikanen on eittämättä nähnyt ja kokenut kaiken.

Nyt sinulla on mahdollisuus tulla keskustelemaan Liikasen kokemuksista ja kirjasta omakohtaisesti!

Erkki Liikanen ja Miapetra Kumpula-Natri järjestävät kaksi keskustelutilaisuutta 11. marraskuuta Pohjanmaalla:

Klo 14 Miapetra moderoi tilaisuutta Seinäjoen EPStorin kauppakeskuksen Suomalaisessa kirjakaupassa. Mukana keskustelemassa myös professori, Seinäjoen kaupunginvaltuutettu ja Ilkan päätoimittaja emeritus Kari Hokkanen.

Klo 17 Miapetra moderoi tilaisuutta Vaasan Suomalaisessa Kirjakaupassa, paikalta voit ostaa myös oman kappaleesi Liikasen kirjasta (Raastuvankatu 19, Vaasa). Mukana keskustelemassa Pohjoismaiden investointipankin toimitusjohtajana emeritus, Euroopan jälleenrakennus- ja kehityspankin pääsihteeri emeritus Johnny Åkerholm.

Tapahtumien Facebook-sivut löytyvät täältä.

Tagit

Tutustu lisää

Uutiskirje

Pysy ajantasalla viimeisimmistä kuulumisista suoraan EU- kentältä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.