Vieraana Euroopan suunta -podcastissa

Vappuviikonlopun jälkeen (etä)työt paremman Euroopan puolesta jatkuvat! Euroopan parlamentti on tehnyt muutamassa viikossa huikean digiloikan ja säilynyt toimintakykyisenä koronaviruksen aiheuttamassa ennennäkemättömässä kriisissä. Meidän parlamentaarikkojen on oltava tarkkana, että parlamentin rooli kansalaisten äänenä säilyy poikkeusoloissakin.

Olin ennen vappua vieraana Euroopan suunta -podcastissa. Keskustelimme koronakriisin aiheuttamista muutoksista työskentelyyn niin meppien kesken kuin Euroopan parlamentin ja muiden EU-instituutioidenkin välillä. Kerroin, että neuvottelut monivuotisen rahoituskehyksen, ilmastonmuutoksen torjumisen ja Euroopan digitalisaation puolesta etenevät – vaikka uusia toimintatapoja onkin jouduttu kehittelemään pikavauhtia.

Kuuntele podcast Spotifysta tai täältä: https://www.uusisuomi.fi/uutiset/euroopan-suunta-podcast-kriisin-jatkuessa-pidempaan-euroopan-parlamentti-jaa-voimasuhteissa-syrjaan/53b48e72-3945-4e74-9953-0d0a3c894738

Tagit

Tutustu lisää

Uutiskirje

Pysy ajantasalla viimeisimmistä kuulumisista suoraan EU- kentältä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.