MEP Miapetra Kumpula-Natri hakee harjoittelijaa Brysseliin – haku auki 14.7. asti

Haemme hallinnollista harjoittelijaa meppitoimistolle Brysseliin. Pääset osallistumaan toimistomme arjen prosessien hallinnointiin ja kehittämään niitä. Tuet työssäsi meppiä tilaisuuksiin, sähköpostiin, matkajärjestelyihin sekä kalenteriin liittyvissä tehtävissä. Työ tarjoaa näköalapaikan ison EU-organisaation arkeen sekä poliittisen valmistelun tukemiseen. Työtehtävät ovat monipuolisia ja työpäivät vaihtelevat sisällöltään.

Tiimimme (meppi, kolme avustajaa Brysselissä ja yksi Helsingissä) tekee töitä ensisijaisesti energia-, teollisuus- ja tutkimusvaliokunnan, kansainvälisen kaupan – ja perussopimusvaliokunnan sekä Yhdysvaltojen suhteista vastaavassa delegaation kanssa, mutta työpöydiltämme löytyy tietenkin myös koko EU kaikessa moninaisuudessaan. Lainsäädäntötyön lisäksi työhömme kuuluu viestintä, tilaisuuksiin valmistautuminen ja toteuttaminen sekä erilaiset hallinnolliset tehtävät. 

Nautit monipuolisista työtehtävistä ja prosessien hallinnasta. Et pelästy parlamentin byrokratian koukeroita, vaan tartut härkää sarvista. Koet osana tiimiä työskentelyn motivoivaksi.

Harjoittelu mepin toimistolla parlamentissa kestää 5-9kk. Toivomme, että voisit aloittaa jo syyskuussa, mutta tarkka aloitusaika on sovittavissa. Kerrothan toiveesi hakemuksessa.

Harjoittelijalle maksetaan 1300 euron suuruinen korvaus kuukaudessa (korvaus maksetaan verottomana). Lisäksi kustannamme lennot Brysseliin ja takaisin sekä puhelinkulut. Harjoitteluun sisältyy myös yksi Strasbourgin istuntoviikkoon osallistuminen.

Lisätietoja kabinettipäällikkö Anna Mäenpää, p. +358407351781 (ke 1.7. klo 15-16 , pe 3.7. klo 10-12 ja to 9.7. 11-12) tai anna.maenpaa@ep.europa.eu 

Oletko juuri sinä etsimämme harjoittelija? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV osoitteeseen anna.maenpaa@ep.europa.eu 14.7. mennessä.

Tagit

Tutustu lisää

Uutiskirje

Pysy ajantasalla viimeisimmistä kuulumisista suoraan EU- kentältä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.