Miapetra Kumpula-Natrin Facebook-live Brysselistä: Missä mennään Euroopan unioni? – Katso tallenne!

Tallenne S&D:n Suomen delegaation, MEP Miapetra Kumpula-Natrin Facebook-livestä 01.10.2020
Tilaisuuden on järjestänyt europarlamentin S&D ryhmän suomen delegaatio!

Korona-virus jyllää Euroopassa samaan aikaan kun Euroopan parlamentti jatkaa työskentelyään ”hybriditilassa”. EU:n koronaelvytyspaketti on ollut kuluneen syksyn tärkein yksittäinen aihe. Mitä siitä pitäisi ajatella? Ilmastonmuutos & Green deal, tekoäly ja kansainväliset datavirrat työllistävät myös Miapetraa Euroopan parlamentissa, samalla kun maailman mannerlaatat liikkuvat USA:n ja Kiinan erimielisyyksien ja Yhdysvaltain presidentinvaalien alla.

Tule keskustelemaan meppisi Miapetra Kumpula-Natrin kanssa Facebook-livessä torstaina 1.10. klo 16:30-17:30 Euroopan unionin tilasta. Livetilassa kuullaan puheenvuoron Miapetralta, jonka jälkeen hän vastaa yleisön esittämiin kysymyksiin. Kysymyksiä voit myös lähettää etukäteen osoitteeseen miapetra.kumpula-natri@ep.europa.eu.

Seuraa Facebook-liveä tämän linkin takaa.

Tagit

Tutustu lisää

Uutiskirje

Pysy ajantasalla viimeisimmistä kuulumisista suoraan EU- kentältä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.