Katso tallenne: Webinaari: State of the Union – kohti Brexitiä ja sen yli

Katso tallenne: https://www.facebook.com/watch/?v=2807352909500293

Iso-Britannia lähti EU:sta ilman suurta pamausta 31.01.2020. Valtava muutos onkin vasta edessä, sillä Iso-Britannia poistuu EU:n sisämarkkinoilta vasta 31.12.2020. Miten brittien käy, jos sopimusta tulevaisuuden EU-suhteesta ei synny? Elämme jo lokakuun puoliväliä – loppuuko aika tai tahdonvoima kesken, ennen kuin sopu on mahdollinen? Entä mitä Brexitin lopullinen toteutuminen tarkoittaa EU:lle ja mitä EU voi koko vuosia kestäneestä prosessista oppia?

Muun muassa näihin kysymyksiin upotaan europarlamentaarikko Miapetra Kumpula-Natrin järjestämässä webinaarissa ”State of the European Union: kohti Brexitiä ja sen yli” keskiviikkona 21.10. klo 17.00-18.30. Aiheesta keskustelemassa ovat entinen Labour-puolueen pitkäaikainen meppi Richard Corbett, Elinkeinoelämän keskusliiton EU-edunvalvonnan asiantuntija Janica Ylikarjula, Suomen ylioppilaskuntien liiton EU-edunvalvonnan asiantuntija Maria Nyroos sekä Ulkopoliittisen instituutin Juha Jokela. Tervetuloa mukaan webinaariin!

Rekisteröidy TÄTÄ kautta. Webinaari tullaan näyttämään suorana myös Miapetran Facebook– ja Twitter-sivuilla.


Webinaari järjestetään suomeksi lukuunottamatta Richard Corbettin puheenvuoroa, jonka hän pitää englanniksi.

Tagit

Tutustu lisää

Uutiskirje

Pysy ajantasalla viimeisimmistä kuulumisista suoraan EU- kentältä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.