Webinaari: 2020 US Presidential election: Who’s going to win and what’s at stake for EU-US relations?

2020 Yhdysvaltojen presidentinvaalit – kuka voittaa ja mitkä seuraukset sillä on Yhdysvaltojen ja Euroopan Unionin tuleviin suhteisiin? Yhdysvaltojen vaalit lähestyvät ja niiden tulosta odotetaan innokkaasti Amerikan lisäksi myös Euroopan Unionissa. The Parliament Magazine kutsuu sinut mukaan webinaariin kuuntelemaan mitä asiantuntijat sanovat mahdollisesta tulevasta voittajasta ja tulosten vaikutuksesta Euroopan Unioniin. Paikalla puhumassa MEP Miapetra Kumpula-Natri (US delegaation varapuheenjohtaja), MEP JAN Zahradil (Kansainvälisen kaupan komitean varapuheenjohtaja), Darren McCaffrey (Euronewsin politiikan toimittaja) ja Matthew Shaddick (Ladbrokesin politiikan osaston johtaja). Moderaattorina toimii journalisti Dave Keating (France 24).

Webinaari on toteutettu yhteistyössä European Gaming and Betting Association (EGBA) ja International Betting Integrity Association (IBIA). Webinaari on ilmainen osallistua kaikille ja siihen osallistutaan Zoomin kautta. Rekistöröitymislinkki TÄSSÄ. Alhaalla tilaisuuden tarkempi ohjelma:

2020 US Presidential election: Who’s going to win and what’s at stake for EU-US relations?
Wednesday 28 October 2020, 17.00-18.00 CET
The Parliament Magazine invites you to join us for a webinar to find out who the experts think will win the upcoming US Presidential election on November 3rd and how the outcome will impact the future direction of EU-US relations. The webinar is sponsored by the European Gaming and Betting Association (EGBA) and the International Betting Integrity Association (IBIA).

Agenda
17:00 | Welcome by Moderator

Dave Keating, Journalist, France 24
17:00-17:15 | Who’s going to win the 2020 US Presidential election?

Matthew Shaddick, Head of Politics, Ladbrokes
17:15-17:45 | How will the outcome of the US Presidential election impact the EU and the future direction of EU-US relations?

MEP Miapetra Kumpula-Natri, Vice-chair of the European Parliament’s Delegation to the US
MEP Jan Zahradil, Vice-chair of the European Parliament’s International Trade Committee
Darren McCaffrey, Political Editor, Euronews
17:45-18:00 | Q&A with the audience

Notes:

This event is free to attend and everyone is welcome to join.

The discussion will take place virtually via Zoom, on Wednesday 28 October, from 17:00 to 18:00 CET, and will be recorded.

As participant, you camera and microphone will be muted, however you will be able to engage via Q&A and polling.

To register your place, please click here.

Tagit

Tutustu lisää

Uutiskirje

Pysy ajantasalla viimeisimmistä kuulumisista suoraan EU- kentältä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.