Katso osuuteni paneelikeskustelusta Tietoyhteiskunta-akatemian 40-vuotis juhlawebinaarista!

Osallistuin keskiviikkona 17.3. Tietoyhteiskunta-akatemian 40-vuotis juhlawebinaariin. Osallistumani paneelikeskustelun aiheena oli ”Onko tietoyhteiskunta yhteinen eurooppalainen työmaa vai markkina, josta taistellaan? Keskustelua kansallisista ja kansainvälisistä teknologia- ja datalinjauksista ja yhteisestä suunnasta. Miten saadaan iso digitalisaatiopyörä pyörimään ilman, että päädytään etenemään hitaimman mukaan?”. Keskustelua johti Demos Helsingin Johannes Anttila ja mukana paneelissa oli minun lisäksi Pilvi Torsti (Liikenne- ja viestintäministeriö) Joonas Mikkilä (Suomen yrittäjät), Mikko Rusama (Helsingin kaupunki) ja Susanna Mäkelä (Microsoft).

Katso tallenteet koko päivästä ja omasta paneelikeskustelusta tästä linkistä!

Tagit

Tutustu lisää

Uutiskirje

Pysy ajantasalla viimeisimmistä kuulumisista suoraan EU- kentältä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.