Rekry: Digi- ja EU-asiantuntija MEPin kabinettiin

Kiinnostaako työ EU-politiikan ytimessä suomalaismepin kabinetissa? Sykkiikö sydämesi digipolitiikalle ja tekoälylle? MEP Miapetra Kumpula-Natrin kabinetissa avautuu digiasioista vastaavan erityisavustajan tehtävä.

Tehtävään kuuluu lainsäädäntö- ja valiokuntatyössä avustaminen teollisuus-, energia-, digitalisaatio- ja tutkimusvaliokunta ITREssä sekä tekoälyn erityisvaliokunta AIDAssa. Viestintä on olennainen osa työtä: puheenvuorojen ja tausta-aineistojen valmistelu sekä viestintä suomalaisille ja kansainvälisille sidosryhmille ja medialle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää perehtyneisyyttä ja innostusta EU-työhön ja eurooppalaiseen digipolitiikkaan. Oma-aloitteisuus, kyky toimia muuttuvassa ympäristössä ja vahva kirjallinen ilmaisu ovat tarpeellisia ominaisuuksia ja kompetensseja. Työkielinä ovat englanti ja suomi, erityisesti ranskasta ja ruotsista on lisäksi etua. Työ on poliittista, minkä takia myönteinen suhtautuminen Miapetran (SDP, S&D) arvovalintoihin edesauttaa työskentelyä tiimissä. Miapetran parlamenttitoimistolla

Brysselissä olisit osa tiimiä, jossa MEPin lisäksi työskentelee kaksi muuta avustajaa ja harjoittelija. Lisäksi Suomessa osana tiimiä toimii kotimaan avustaja. Brysseliin siirtymisen ajankohta sovitaan erikseen.Euroopan parlamentti on työympäristönä dynaaminen ja kansainvälinen. Työtehtävä tarjoaa näköalan suoraan EU-politiikan ytimeen ja kokemuspohjan monipuolisiin kansainvälisiin tehtäviin.

Lisätietoja kabinettipäällikkö Anna Mäenpäältä (anna.maenpaa@ep.europa.eu, +358407351781). Hakemukset Annalle sähköpostitse viimeistään ti 6.4.2021.

Tagit

Tutustu lisää

Uutiskirje

Pysy ajantasalla viimeisimmistä kuulumisista suoraan EU- kentältä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.