12.8. Miapetra tavattavissa Vaasassa

Torstaina 12.8. Miapetra Kumpula-Natri puhuu Vaasassa kahdessa tapahtumassa Wasa Future Festivaleilla. Klo 9:30-11 aiheena on uudet teknologiat ja niiden käyttöönotto. Voit lukea tilaisuuden seuraamisesta etänä täältä lisää.

Toisena tilaisuutena Wasa Future Festivaleilla Kumpula-Natri pitää nuorten vaasalaisten vaikuttajien kanssa paneelin, joka järjestetään Wasa Innovation Centerissä (Gerbyntie 12) klo 19-20. Tila on nimeltään The Right Wing. Mukana tilaisuudessa muun muassa Vasemmiston Ava Dahlgren ja Vaasan nuorisovaltuuston puheenjohtaja Alina Östergård. Tervetuloa kuuntelemaan myös paikan päälle! Tilaisuus pyritään lähettämään myös etänä.

Klo 17 alkaen Vaasan Taiteiden Yössä järjestetään Vaasan SDP:n piste, jolla Kumpula-Natri myös vierailee. Miapetra on tavattavissa Vaasan kävelykadulla SDP:n pisteellä klo 17-18:30.

Tulethan paikalle vain terveenä ja terveysohjeistukset huomioiden!

Katso nuorten keskustelu kokonaisuudessaan täältä.

Tagit

Tutustu lisää

Uutiskirje

Pysy ajantasalla viimeisimmistä kuulumisista suoraan EU- kentältä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.