Europarlamentaarikko Miapetra Kumpula-Natrille uusi erityisavustaja

Europarlamentaarikko Miapetra Kumpula-Natrin tiimi sai uuden jäsenen, kun Tiina Hirvisaari aloitti työt Brysselissä.  Hirvisaaren vastuualueisiin kuuluvat kauppapolitiikka ja kansainväliset kysymykset, kuten transatlanttiset suhteet. Hän tulee työssään keskittymään erityisesti INTA-kauppavaliokunnan ja parlamentin Yhdysvaltojen-valtuuskunnan seuraamiseen sekä yleispolitiikkaan.

”On hienoa päästä työskentelemään Miapetran kanssa kauppapoliittisissa kysymyksissä”, Hirvisaari sanoo. ”Kauppapolitiikka on kattava osa-alue ja kytkeytyy kansainvälisiin kehityskulkuihin. Kauppapolitiikan merkitys on laaja: kauppapolitiikassa ei ole kyse ainoastaan puitteiden luomisesta kaupankäynnille vaan se on myös väline, jolla edistää muita tavoitteita, kuten kestävää kehitystä.”

Lappeenrannasta kotoisin oleva Hirvisaari tulee Kumpula-Natrin tiimiin suoraan eduskunnasta, jossa hän on toiminut EU- ja kansainvälisten asioiden asiantuntijana sosialidemokraattisessa eduskuntaryhmässä. Hän on tehnyt töitä EU-asioiden parissa myös Suomen Liettuan-suurlähetystössä. Lisäksi Hirvisaari on aiemmin työskennellyt Wärtsilällä. Hirvisaari on koulutukseltaan L.L.M. in International and Human Rights Law, Master of International Studies sekä Bachelor of Business Administration in International Business.

Myös Miapetra on innoissaan tiimin uudesta jäsenestä: ”Hienoa, että olemme saaneet mukaan Tiinan, jolla on runsaasti kokemusta EU-asioista ja eduskunnasta!”

Tagit

Tutustu lisää

Uutiskirje

Pysy ajantasalla viimeisimmistä kuulumisista suoraan EU- kentältä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.