Mepin kotimaan avustajan vanhempainvapaasijaisuus avoinna

MEP Miapetra Kumpula-Natri hakee tiimiinsä kotimaan avustajan vanhempainvapaan sijaista. Sijaisuuden kesto on 4-6 kk, aloitus mahdollisimman pian mutta viimeistään tammikuun alussa. Haussa on viestinnän moniosaaja, joka hallitsee sosiaalisen median ja hyvän kirjallisen ilmaisun, tiedotteiden ja muiden tekstien luonnostelun. Viestinnän lisäksi työ sisältää mepin avustamisen kotimaassa, kuten tilaisuuksien järjestämistä, yhteydenpitoa puolueeseen ja eduskuntaryhmään sekä tapaamisten ja vierailujen järjestelyä. Lisäksi työhön kuuluu yhteydenpito eri sidosryhmiin kuten kansalaisjärjestöihin. Työhön kuuluu myös hallinnollisia tehtäviä.

Kiinnostus ja osaaminen EU-kysymyksissä on olennaista tehtävän suoriutumisen kannalta. Tulet tekemään työtä osana Brysselissä sijaitsevaa tiimiä joka koostuu mepin lisäksi kolmesta avustajasta sekä kahdesta harjoittelijasta. Muutama työmatka Brysseliin on mahdollinen. Työkielinä ovat suomi ja  englanti, lisäksi ruotsista on hyötyä.

Lähetä hakemus kabinettipäällikkö Janica Borgille (janica.borg@europarl.europa.eu) 11.11.2021 klo 23:59 mennessä.

Tagit

Tutustu lisää

Uutiskirje

Pysy ajantasalla viimeisimmistä kuulumisista suoraan EU- kentältä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.