Politiikan asiantuntija MEPin kabinettiin Brysseliin

Kiinnostaako työ EU-politiikan ytimessä, suomalaismepin kabinetissa Brysselissä? MEP Miapetra Kumpula-Natrin kabinetissa avautuu EU-politiikkaan sekä ilmasto- ja energia-asioihin paneutuvan erityisavustajan tehtävä.

Tehtävään kuuluu avustaa lainsäädäntö- ja valiokuntatyössä, valmistella tausta-aineistoja ja puheenvuoroja sekä viestiä suomalaisille ja kansainvälisille sidosryhmille ja medialle. Työssä menestyminen edellyttää perehtyneisyyttä ja innostusta eurooppalaiseen politiikkaan ja suomalaiseen yhteiskuntaan. Dynaamisuus, oma-aloitteisuus, kyky toimia muuttuvassa ympäristössä ja vahva kirjallinen ilmaisu ovat tarpeellisia ominaisuuksia ja kompetensseja. Työkielinä ovat englanti ja suomi, erityisesti ranskasta ja ruotsista on lisäksi etua. Koska työ on poliittista, myönteinen suhtautuminen yhteisiin eurooppalaisiin arvioihin ja Miapetran (SDP, S&D) arvovalintoihin edesauttaa työssä menestymistä.

Miapetran tiimissä Brysselissä työskentelee kaksi muuta asiantuntijaa ja kaksi harjoittelijaa. Lisäksi Suomessa toimii kotimaan avustaja. Euroopan parlamentti on työympäristönä dynaaminen ja kansainvälinen. Työtehtävä tarjoaa näköalan suoraan EU-politiikan ytimeen ja vahvan kokemuspohjan monipuolisiin kansainvälisiin tehtäviin.

Työsuhde voi alkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään tammikuussa 2022. Lisätietoja antavat Miapetra (miapetra.kumpula-natri@ep.europa.eu) ja kabinettipäällikkö Janica Borg (janica.borg@ep.europa.eu) tai +32 228 57294 (puhelintiedustelut arkisin 3-11.11 klo 13-15 Suomen aikaan). Lähetä hakemus Janica Borgille viimeistään torstaina  11.11.2021 klo 23:59 mennessä.

Tagit

Tutustu lisää

Uutiskirje

Pysy ajantasalla viimeisimmistä kuulumisista suoraan EU- kentältä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.