MEP Miapetra Kumpula-Natri hakee kahta harjoittelijaa Brysseliin – haku 27.2.2022 asti

Tiimi päivällisellä

Harjoitteluun mepin kabinettiin Brysseliin? Harjoittelu tarjoaa näköalapaikan mepin arkeen niin poliittisella kuin hallinnollisella tasolla. Työhön kuuluu hallinnollisia tehtäviä kuten sähköpostin, kalenterin ja matkajärjestelyn hallinnoimista, sekä viestintää ja mepin avustamista poliittisessa työssä. Työtehtävät ovat monipuolisia ja työpäivät vaihtelevat sisällöltään. Työssäsi olet osa tiimiä (meppi, kolme avustajaa Brysselissä ja yksi Helsingissä), joka tekee töitä ensisijaisesti energia- ja teollisuuspolitiikan, digitalisaation, kansainvälisen kaupan sekä Yhdysvaltojen suhteiden parissa, mutta työpöydältämme löytyy tietenkin koko Euroopan unioni moninaisuudessaan. Lainsäädäntötyön lisäksi työhömme kuuluu viestintää, erilaisiin tilaisuuksiin valmistautumista sekä tapahtumien toteuttamista.

Laitathan hakemuksen, jos nautit monipuolisista työtehtävistä ja prosessien hallinnasta. Et pelästy parlamentin byrokratian koukeroita, vaan tartut härkää sarvista. Toivomme, että olet innostunut sekä aktiivinen, ja koet osana tiimiä työskentelyn motivoivaksi. Odotamme hakijalta hyvää englannin kielen taitoa ja ATK-osaamista.

Harjoittelu kestää 5-9 kuukautta ja haettavana on kaksi harjoittelupaikkaa. Toinen paikka täytetään mahdollisimman pian ja toinen myöhemmin keväällä sopimuksen mukaan. Kerrothan toiveesi harjoittelun pituudesta sekä aloituspäivämäärästä hakemuksessasi. Harjoittelijalle maksetaan täysi harjoittelijakorvaus (n. 1350 euroa v. 2022), josta ei mene Belgian lain mukaisesti veroja. Lisäksi kustannamme lennot Brysseliin ja takaisin sekä autamme 100e/kk puhelin- ja nettikuluissa. Emme vaadi korkeakoulun harjoittelijatukea. Harjoitteluun sisältyy myös yksi istuntoviikkoon osallistuminen Ranskan Strasbourgissa. Oletko juuri sinä etsimämme harjoittelija? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV osoitteeseen tiina.hirvisaari@europarl.europa.eu viimeistään sunnuntaina 27.2.2022.

Tagit

Tutustu lisää

Uutiskirje

Pysy ajantasalla viimeisimmistä kuulumisista suoraan EU- kentältä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.