Hae harjoitteluun Euroopan parlamenttiin!

MEP Miapetra Kumpula-Natri hakee harjoittelijaa Brysseliin – haku auki 12.9. asti.

Harjoittelu tarjoaa näköalapaikan mepin toimiston arkeen niin poliittisella kuin hallinnollisellakin tasolla. Työhön kuuluu hallinnollisia tehtäviä kuten sähköpostin, kalenterin ja matkajärjestelyiden koordinointia, sekä viestintää ja mepin avustamista poliittisessa työssä. Työtehtävät ovat monipuolisia ja työpäivät vaihtelevat sisällöltään. Työssäsi olet osa tiimiä, joka tekee töitä ensisijaisesti energia- ja ilmastopolitiikan, digitalisaation, ihmisoikeuksien, työllisyyden, kansainvälisen kaupan sekä Yhdysvaltojen suhteiden parissa, mutta työpöydältämme löytyy tietenkin koko Euroopan unioni moninaisuudessaan. Lainsäädäntötyön lisäksi työhömme kuuluu viestintää, erilaisiin tilaisuuksiin valmistautumista sekä tapahtumien toteuttamista.

Laitathan hakemuksen, jos nautit monipuolisista työtehtävistä ja prosessien hallinnasta. Et pelästy parlamentin byrokratian koukeroita, vaan tartut härkää sarvista. Toivomme, että olet innostunut sekä aktiivinen, ja koet osana tiimiä työskentelyn motivoivaksi. Odotamme hakijalta hyvää englannin kielen taitoa ja IT-taitoja. Harjoittelu kestää 5-9 kuukautta ja harjoittelijalle maksetaan täysi harjoittelijakorvaus (n. 1350 euroa v. 2022), josta ei mene Belgian lain mukaisesti veroja. Lisäksi avustamme lentokustannuksissa Brysseliin ja takaisin sekä korvaamme 100e/kk puhelin- ja nettikulut. Korkeakoulun harjoittelutuki ei käy Euroopan Parlamentin harjoitteluun. Harjoitteluun sisältyy myös mahdollisuus osallistua istuntoviikkoon Ranskan Strasbourgissa.

Oletko juuri sinä etsimämme harjoittelija? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV otsikolla ”HAKEMUS – harjoittelija” osoitteeseen miapetra.kumpula-natri@europarl.europa.eu viimeistään maanantaina 12.9. Kerrothan toiveesi harjoittelun pituudesta sekä mahdollisesta aloituspäivämäärästä hakemuksessasi. Harjoittelu voi alkaa jo lokakuun alussa.

Tagit

Tutustu lisää

Uutiskirje

Pysy ajantasalla viimeisimmistä kuulumisista suoraan EU- kentältä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.