Hae kotimaan avustajaksi MEP Kumpula-Natrin tiimiin!

Kotimaan avustaja toimii Brysselissä työskentelevän kabinetin ja kotimaan välisenä linkkinä, hoitaen työssään erityisesti viestinnän ja hallinnon tehtäviä. Haemme tiimiimme avustajaa, joka vastaa viestinnästä, kotimaan tapahtumista ja kotimaan politiikan seuraamisesta.

Kotimaan avustajana vastaat:

Kotimaan avustajana vastaat viestinnän suunnittelusta ja toteuttamisesta eri kanavissa, kuten verkkosivuilla, uutiskirjeessä ja sosiaalisessa mediassa. Viestinnän lisäksi olennainen osa työtäsi on mepin avustaminen kotimaassa, kuten tilaisuuksien ja tapaamisten järjestäminen sekä kotimaan politiikan seuranta. Lisäksi työhösi kuuluu olennaisena osana yhteydenpito eri sidosryhmiin, kuten kansalaisjärjestöihin ja eduskuntaryhmään, sekä hallinnollisia tehtäviä, kuten laskujen ja sähköpostin hallintaa.

Kiinnostus ja osaaminen EU-kysymyksissä on tärkeää tehtävistä suoriutumisen kannalta. Tulet tekemään työtä Suomesta käsin osana Brysselissä sijaitsevaa tiimiä, joka koostuu europarlamentaarikon lisäksi kolmesta avustajasta sekä kahdesta harjoittelijasta. Työ sisältää muutamia kotimaan ja Brysselin työmatkoja. Työkielinä ovat suomi ja englanti, joiden lisäksi ruotsinkielestä on hyötyä.

Mitä toivomme hakijalta:

Haemme tiimiimme järjestelmällistä avustajaa, joka ei pelästy parlamentin byrokratian koukeroita. Järjestökokemus sekä kokemus tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämisestä katsotaan eduksi. Vapaamuotoisessa hakemuksessa voit kertoa kokemuksestasi viestinnän ja järjestämisen saralla.

Mitä tarjoamme avustajalle:

Avustajan työtehtävissä pääset verkostoitumaan laajasti eri politiikan toimijoiden kanssa. Pääset osaksi mukavaa työporukkaa sekä seuraamaan Eurooppa-politiikkaa europarlamentaarikon kabinetin näkövinkkelistä. Kotimaan avustajan työpaikka sijaitsee Helsingissä eduskuntatalolla ja avustaja tekee päivittäistä yhteistyötä Brysselin kabinetin kanssa.

Oletko juuri sinä etsimämme kotimaan avustaja? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV otsikolla ”HAKEMUS: kotimaan avustaja” osoitteeseen jesse.jaaskelainen@europarl.europa.eu viimeistään maanantaina 6.10. Kerro hakemuksessasi palkkatoiveesi sekä toive mahdollisesta työn aloitusajankohdasta. Työsuhteen toivotaan alkavan alustavasti loka-marraskuun aikana.

Lisätiedot:

Jesse Jääskeläinen
Kabinettipäällikkö
+358405420990
jesse.jaaskelainen@europarl.europa.eu

Tagit

Tutustu lisää

Uutiskirje

Pysy ajantasalla viimeisimmistä kuulumisista suoraan EU- kentältä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.