Europarlamentaarikko Miapetra Kumpula-Natrille uusi kotimaan avustaja ja harjoittelija

Europarlamentaarikko Miapetra Kumpula-Natrin (sd.) toimisto täydentyi uudella kotimaan avustajalla. Anita Hellman siirtyi tehtävään Teollisuusliitosta, hän vastaa erityisesti kotimaan politiikan seuraamisesta ja yhteyksistä sekä viestinnästä ja tilaisuuksista.

”Olen innoissani päästessäni mukaan Kumpula-Natrin tiimiin. Yhtenäinen Euroopan Unioni on ratkaisevassa roolissa siinä, että pystymme parhaalla tavalla vastaamaan tämän hetken suuriin haasteisiin.

”Miapetra tekee vaikuttavaa, tulevaisuuteen katsovaa työtä tämä eteen, on hienoa päästä osaltani tukemaan tätä työtä”, kertoo Hellman.

Hellman on työskennellyt Ay-liikkeessä eri tehtävissä ja luottamustoimissa, hänellä on myös pitkä kokemus matkailualalta ja tapahtumien järjestämisestä. Hän toimii tällä hetkellä Helsingin Sosialidemokraattien puheenjohtajana ja on SDP:n puoluehallituksen jäsen.

Toimistossa aloitti lisäksi uusi harjoittelija Ninni Issakainen.

”On mahtavaa päästä seuraamaan EU päätöksen tekoa ja MEP työskenteltelyä lähietäisyydeltä ja näin ollen syventää EU osaamistani.”

Issakainen on humanististentieteiden kandidaatti ja suorittaa tällä hetkellä valtiotieteiden maisteritutkintoa Helsingin yliopistossa. Hänellä on aiempaa kokemusta mm. erinnäisistä tehtävistä Eurooppanuorilla ja Euroopan Nuorten Parlamentissa.

”On mahtavaa saada tiimiin Anita, jolla on laaja kokemus järjestökentältä ja ammattiyhdistysliikkeestä kuin myös puoluepolitiikasta. Innolla otamme vastaan myös Ninnin, joka on ehtinyt jo meritoitua muun muassa Eurooppanuorissa.”, Kumpula-Natri toteaa.

Lisätiedot:

Jesse Jääskeläinen

Kabinettipäällikkö

+358 40 542 0990

jesse.jaaskelainen@europarl.europa.eu

Tagit

Tutustu lisää

Uutiskirje

Pysy ajantasalla viimeisimmistä kuulumisista suoraan EU- kentältä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.