Hae harjoittelijaksi toimistooni Brysseliin

Haen harjoittelijaa kabinettiini Brysseliin ja tarjoan näköalapaikan mepin toimiston arkeen niin poliittisella kuin hallinnollisellakin tasolla.


Harjoittelijan työstä kabinetissa:


Työhön sisältyvät erityisesti viestinnän tehtävät, kuten sosiaalisen median kanavissa viestiminen. Lisäksi harjoittelija avustaa poliittisessa ja hallinnollisessa työssä, kuten sähköpostin, kalenterin ja matkajärjestelyiden koordinoinnissa. Työtehtävät ovat monipuolisia ja työpäivät vaihtelevat sisällöltään. Työssäsi olet osa tiimiä, joka tekee töitä ensisijaisesti energia- ja ilmastopolitiikan, digitalisaation, ihmisoikeuksien, työllisyyden, kansainvälisen kaupan sekä Yhdysvaltojen suhteiden parissa, mutta työpöydältämme löytyy tietenkin koko Euroopan unioni moninaisuudessaan.


Laitathan hakemuksen, jos nautit monipuolisista työtehtävistä ja prosessien hallinnasta. Et pelästy parlamentin byrokratian koukeroita, vaan tartut härkää sarvista. Toivomme, että olet innostunut sekä aktiivinen, ja koet osana tiimiä työskentelyn motivoivaksi. Monipuolisista viestinnän tehtävistä, esimerkiksi kansalaisjärjestöissä, on tehtävän kannalta hyötyä. Odotamme hakijalta hyvää englannin kielen taitoa ja IT-taitoja.


Harjoittelu kestää 5-9 kuukautta ja harjoittelijalle maksetaan täysi harjoittelijakorvaus (n. 1350 euroa v. 2023), josta ei mene Belgian lain mukaisesti veroja. Lisäksi avustamme lentokustannuksissa Brysseliin ja takaisin sekä korvaamme 100e/kk puhelin- ja nettikulut. Korkeakoulun harjoittelutuki ei käy Euroopan Parlamentin harjoitteluun. Harjoitteluun sisältyy myös mahdollisuus osallistua istuntoviikkoon Ranskan Strasbourgissa.


Oletko juuri sinä etsimämme harjoittelija? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV otsikolla ”HAKEMUS: harjoittelija” osoitteeseen jesse.jaaskelainen@europarl.europa.eu viimeistään 18.8. Kerrothan toiveesi harjoittelun pituudesta sekä mahdollisesta aloituspäivämäärästä hakemuksessasi. Harjoittelu toivotaan alkavan syyskuun aikana tai joustavasti syksyllä.


Europarlamentaarikko Miapetra Kumpula-Natri

miapetra.kumpula-natri@europarl.europa.eu


Lisätiedot:

Jesse Jääskeläinen

Kabinettipäällikkö

+358405420990

jesse.jaaskelainen@europarl.europa.eu

Tagit

Tutustu lisää

Uutiskirje

Pysy ajantasalla viimeisimmistä kuulumisista suoraan EU- kentältä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.