Europarlamentaarikko Kumpula-Natrin kabinettiin uusia jäseniä

Europarlamentaarikko Miapetra Kumpula-Natrin toimistossa joulukuussa aloittivat uutena erityisavustajana Roosa Pöyhönen ja harjoittelijana Maarit Bezemer.

Erityisavustajana aloittanut Roosa Pöyhönen on aiemmin työskennellyt eurooppa- ja omistajaohjausministeri Tytti Tuppuraisen erityisavustajana ja Demarinaisten toiminnanjohtajana. Kabinettiin Pöyhönen siirtyi viestintätoimisto Pohjoisranta BCW:stä. Pöyhösen vastuulla tulevat olemaan mediasuhteet, työ- ja tasa-arvoasioiden edistäminen, sekä kabinetin hallintotehtävät.

”On hienoa aloittaa työt kabinetissa. Mepin erityisavustajana pääsen hyödyntämään aiempaa kokemustani niin viestintätehtävistä kuin EU-politiikastakin. Parlamentin loppukaudesta tulee varmasti hyvin mielenkiintoinen”, Pöyhönen kommentoi.

Kabinetissa aloittaa myös uutena harjoittelijana Maarit Bezemer, jonka työnkuvaan kuuluvat viestinnälliset, hallinnolliset ja poliittiset tehtävät. Maaritilla on laajamittaista kokemusta yritysmaailman EU-edunvalvontatehtävistä mutta myös julkisen puolen edustustotehtävistä. Nämä yhdistettynä yhteiskuntatieteiden maisterin tutkintoon antavat erinomaiset valmiudet kabinetin kokoonpanon vahvistamiseksi.

”Mepin kabinetti on aitiopaikka Euroopan parlamentin ymmärtämiseen ja EU-päätöksentekoon kiinni pääsemiseen. Odotan innolla, millaista ammatillista kasvua harjoittelu poikii”, Maarit toteaa.

Toisena harjoittelijana kabinetissa jatkaa syyskuussa aloittanut Miku Kuuskorpi. Kabinetissa erityisavustajina jatkavat kabinettipäällikkö Jesse Jääskeläinen, Gary Klaukka ja Johannes Mikkonen, sekä kotimaan avustajana Anu Rajajärvi.

Tagit

Tutustu lisää

Uutiskirje

Pysy ajantasalla viimeisimmistä kuulumisista suoraan EU- kentältä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.