Kumpula-Natri korkean tason teknologiavierailulle Yhdysvaltoihin

Europarlamentaarikko Miapetra Kumpula-Natri (sd.) osallistuu 18.-23.3. välisenä aikana  German Marshall Fundin ja Stiftung Mercatorin järjestämämälle transatlanttiselle korkean tason teknologiavierailulle (Transatlantic Tech Exchange, TTX) Yhdysvaltoihin.

Vierailu keskittyy teknologiapolitiikkaan ja sen vaikutuksiin yhteiskuntaan, demokratiaan ja talouteen. Vierailu tapahtuu tärkeään aikaan: molemmilla puolilla Atlanttia tehdään tärkeitä teknologiapoliittisia päätöksiä ja dialogin avulla saadaan tärkeitä näkökulmia päätöksentekoon.

Teknologiavierailuun kuuluu tärkeitä tapaamisia mm. Yhdysvaltain kauppakomission (Federal Trade Commission), Valkoisen talon, Yhdysvaltain ulkoministeriön (Department of State) ja kongressin edustajien kanssa Washingtonissa. Washingtonin osuuden jälkeen tapaamiset jatkuvat Kalifornian Sacramentossa, jossa Kumpula-Natri tapaa Kalifornian osavaltion kongressin edustajia. Keskustelun agendalla tulee olemaan muun muassa Kalifornian tekoälylainsäädäntö.

Kumpula-Natri toimii Euroopan Unionin ja Yhdysvaltain parlamentaarisen yhteistyövaliokunnan varapuheenjohtajana parlamenttikauden  2019-2024.

Tagit

Tutustu lisää

Uutiskirje

Pysy ajantasalla viimeisimmistä kuulumisista suoraan EU- kentältä!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.